Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lynn Spears heeft last van nesteldrang

Shownieuws

Jamie Lynn Spears maakt zich op voor de geboorte van haar eerste kindje. Het hoogzwangere zusje van Britney is druk bezig met de inrichting van haar huis.

Jamie Lynn Spears en haar verloofde Casey Aldridge maken zich op voor de geboorte van hun eerste kindje. Het hoogzwangere zusje van Britney en haar verloofde zijn druk bezig met de inrichting van hun eerste huis in het plaatsje Liberty in Mississippi. "Ze zijn erg gelukkig", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is zo'n schattig stel."

De 17-jarige Jamie Lynn en haar twee jaar oudere geliefde lieten onlangs een gigantisch hemelbed, een leren stoel en een bank bezorgen. Lynne Spears, de moeder van Jamie Lynn en Britney, helpt met het klaarmaken van de babykamer, die volgens de bron in de kleuren bruin, roze en zilver-groen wordt ingericht.

Jamie Lynn Spears maakte eind vorig jaar bekend dat ze zwanger was, tot ontsteltenis van velen in de Verenigde Staten. In maart verloofde de piepjonge blondine zich met Aldridge, met wie ze sinds haar middelbare schooltijd samen is. Het stel zou na de geboorte van de baby in het huwelijksbootje willen stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen