Kies je favoriete radiostation

Dossiers

EliZe presenteert nieuwe RTL-dansshow

Shownieuws

EliZe presenteert dit najaar de Nederlandse versie van het Amerikaanse programma 'So you think you can dance?'. Dat vertelde ze woensdag in RTL Boulevard.

EliZe presenteert dit najaar de Nederlandse versie van het Amerikaanse programma 'So you think you can dance?'. Dat maakte de zangeres woensdag bekend in RTL Boulevard.

De 25-jarige zangeres, die eigenlijk Elise van der Horst heet, gaat in de show op zoek naar 'Nederlands talentvolste danser (m/v) in de meest brede zin van het woord'. De winnaar mag met twintigduizend euro op zak een Amerikaanse dansopleiding naar keuze volgen. De precieze uitzenddata van 'So you think you can dance?' zijn nog niet bekend.

De komende tijd is EliZe ook druk met een andere talentenjacht. In augustus presenteert de brunette Latin Live, waarmee een platencontract in de wacht kan worden gesleept. Kandidaten die denken de nieuwe Jennifer Lopez of Juanes te zijn, nemen het in casino's tegen elkaar op.

Op 31 augustus vindt de landelijke finale plaats in Breda. De inzendingen en liveoptredens worden beoordeeld door een vakjury met onder anderen Idols-jurylid Eric van Tijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen