Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink is wees

Shownieuws

De moeder van Dries Roelvink is overleden. Alie Roelvink (85) stierf vijf weken na haar man Dries Roelvink sr. Dat is te lezen op de website van de zanger.

De moeder van Dries Roelvink is overleden. Alie Roelvink, die 85 jaar is geworden, stierf vijf weken na haar man Dries Roelvink sr. Dat is te lezen op de website van de zanger.

Oud-zangeres Alie was al tijden ziek. Dries heeft drie dagen aan haar bed gewaakt, maar miste het moment waarop zij haar laatste adem uitblies. De zanger spoedde zich naar het hospitaal nadat het ziekenhuis hem belde met de mededeling dat de dood van zijn moeder nabij was. Op de snelweg werd hij door de politie aangehouden, waardoor hij drie minuten te laat was, zo vertelde hij woensdag in RTL Boulevard.

Het zit de 49-jarige volksartiest niet mee. Niet alleen verloor hij in korte tijd beide ouders, ook de breuk met zijn vrouw Luciënne lijkt definitief. Daarnaast zou hij begin dit jaar een optreden geven in Ahoy. Door het afhaken van een sponsor moest hij het concert afblazen. Bovendien komt de film 'I love Dries' niet in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen