Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline verkozen tot vader van het jaar

Shownieuws

Kevin Federline is door een club in Las Vegas verkozen tot vader van het jaar. De vader van vier komt volgende week vrijdag zijn prijs ophalen, zo meldt People.

(Novum) Kevin Federline is door een club in Las Vegas verkozen tot vader van het jaar. De vader van vier komt volgende week vrijdag zijn prijs ophalen als hij een feestje organiseert in de hippe club Prive, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 30-jarige Federline kreeg met zijn ex-vrouw Britney Spears twee zoons, Sean Preston (2) en Jayden James (1). Uit een eerdere relatie, met Shar Jackson, werden twee kinderen geboren, dochter Kori (5) en zoon Kaleb (3).

Waaraan Federline zijn prijs te danken heeft, is onbekend. De donkerharige ex van Britney kreeg begin dit jaar de volledige voogdij over zijn kinderen met Britney, nadat de losgeslagen zangeres op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis belandde.

Sterren als Kevin Federline, Paris Hilton en Kim Kardashian verdienen naar verluidt tonnen door op feestjes van clubs te verschijnen, die op die manier extra publiciteit krijgen. Het is dan ook niet duidelijk in hoeverre de prijs die de club in het leven heeft geroepen serieus te nemen is.

Het is echter niet de eerste keer dat de voormalige achtergronddanser in het zonnetje gezet om zijn ouderlijke kwaliteiten. In november koos het Amerikaanse tijdschrift Details hem tot vader van het jaar. Eerder werd de titel toebedeeld aan Larry Birkhead, de ex van Anna Smith.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen