Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato genoot van privacy in Afrika

Shownieuws

Marco Borsato genoot van de anonimiteit die hij ervoer tijdens de opnamen van de film 'Wit licht'. De draaidagen zitten er voor de zanger op.

(Novum) Marco Borsato heeft genoten van de anonimiteit die hij ervoer tijdens de opnamen van zijn film 'Wit licht', die in Zuid-Afrika werd opgenomen. "De naam Marco Borsato zegt ze niets, ik kon hier volkomen anoniem rondlopen en dat was ook best wel eens lekker!", vertelt de zanger op zijn website. De draaidagen zitten er voor Borsato op en hij gaat bijna weer naar huis.

De 41-jarige zanger vond de privacy eerst best vreemd. "In het begin was het wennen, je bent altijd voorbereid op de blikken, de vragen om handtekeningen. Je houdt er rekening mee als je iets gaat doen. Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen 'last' van mijn fans of bekendheid, ik vind het niet erg om aangesproken te worden. Maar nu het niet gebeurde, was het wel ontspannend."

De film 'Wit licht', die vanaf 11 december in de bioscoop draait, noemt Borsato een 'enerverend project'. "Echt het meest bijzondere dat ik tot nu toe gedaan heb. Ik blijf nog een paar dagen om te acclimatiseren, bij te slapen en op adem te komen, dan reizen we terug naar Nederland." Ook zijn vrouw Leontine is eindelijk weer bij hem. "Heerlijk om weer lekker naast haar wakker te worden!"

De film maakt deel uit van een 'Wit licht'-project, dat ook bestaat uit een concertreeks in oktober, een nieuw album en een single die hoog in de hitlijsten eindigde. De film gaat over een man die op zoek gaat naar de beste vriend van zijn zoontje. Het jongetje is vermist en het personage van Borsato komt erachter dat hij wordt opgeleid tot kindsoldaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen