Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon kijkt uit naar 40e verjaardag

Shownieuws

Gordon ziet er niet tegen op om 40 te worden. Dat schrijft de 39-jarige presentator in Privé. "Ik voel me nog steeds 25 jaar, dus mij hoor je niet klagen."

Gordon ziet er niet tegen op om 40 te worden. Dat schrijft de 39-jarige presentator in zijn column in weekblad Privé. "Ik voel me nog steeds 25 jaar, gedraag me af en toe als 18 jaar en ik hoor vaak dat mijn libido er een is van iemand van 21 jaar, dus mij hoor je niet klagen."

De zanger is druk bezig met de voorbereiding van zijn verjaardag volgende maand. "Ik weet nu al dat het op het strand moet zijn", verklapt Gordon, die vorig jaar met een groep vrienden zijn verjaardag vierde op het Griekse eiland Mykonos. "Ik ben een jongen van de zon, warmte, het licht en de gezelligheid."

De blonde presentator, die zegt te hebben genoten van zijn eerste veertig levensjaren, heeft een roerig liefdesleven achter de rug. "Mijn Spaanse avontuur nog vers in het geheugen liggend, de enorme domper of dumper van Bartho, het bedrog van Jacob, de klappen van Adriaan en het verdrietige uit elkaar groeien met Patrick hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik ben wie ik nu ben", beweert hij.

Tijdens een korte vakantie in Miami liep hij tegen het lijf van de Amerikaan Kevin, die onlangs naar Nederland kwam om naar de Toppers-concerten van zijn nieuwe vlam te komen kijken. Gordon 'koestert de liefde en aandacht', maar durft nog niet te voorspellen waartoe het avontuur leidt. "Ik neem alles maar even zoals het komt en echt een verbintenis aangaan zie ik dan ook voor nu niet zitten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen