Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sienna Miller dumpt Rhys Ifans'

Shownieuws

Sienna Miller heeft Rhys Ifans gedumpt. De actrice was zijn jaloerse gedrag zo zat, dat ze hem afgelopen weekend via een telefoontje aan de kant heeft gezet.

(Novum) Sienna Miller heeft haar vriend gedumpt. De actrice was het jaloerse gedrag van Rhys Ifans zo zat, dat ze hem afgelopen weekeinde via een telefoontje aan de kant heeft gezet. Dat meldt de Britse krant The Sun woensdag.

De 39-jarige Ifans zou Sienna ervan verdenken dat ze haar relatie met acteur Matthew Rhys nieuw leven heeft ingeblazen. Miller verliet Matthew Rhys vorig jaar om iets moois te beginnen met Rhys Ifans. Sienna belde Ifans vanuit Praag om hem te vertellen dat hun relatie voorbij is, verklapt een bron. "Het ging niet goed tussen ze sinds Sienna hem had betrapt terwijl hij haar sms'jes aan het bekijken was."

Ifans, die bekend werd door zijn rol als Spike in 'Notting Hill', zou intens verdrietig zijn nu de 26-jarige Sienna een punt heeft gezet achter hun relatie. "Sienna vindt het zielig voor hem, maar ze kon niet meer omgaan met zijn achterdochtige en jaloerse gedrag", vertelt de bron.

Vorige week vertelde de blonde ex van Jude Law nog in een interview met het Britse tijdschrift Elle hoe gelukkig Ifans haar maakt. "Als zijn naam wordt genoemd, moet ik lachen als een idioot", jubelde ze in het artikel. "Ik moet constant aan hem denken en hij maakt me zo blij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen