Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Lindsay Lohan bakkeleien voor rechter

Shownieuws

De ouders van Lindsay Lohan zijn dinsdag voor de rechter verschenen. Dina en Michael hebben ruzie over de voogdij over hun twee jongste kinderen Ali en Dakota.

(Novum/AP) - Een jaar na hun definitieve scheiding zijn de ouders van Lindsay Lohan opnieuw voor de rechter verschenen. Dina en Michael Lohan hebben ruzie over de voogdij over hun twee jongste kinderen Ali (14) en Dakota (11).

Dina houdt zich niet aan de afspraken over zijn bezoekrecht, zegt haar ex-man. Hij zou de kinderen niet mogen zien. De 21-jarige Lindsay en de 19-jarige Michael zijn niet betrokken bij het dispuut, omdat ze niet langer minderjarig zijn.

De voormalige echtelieden, die beiden regelmatig de aandacht van de media opzoeken, houden nu de lippen stijf op elkaar. "Dina en ik geven geen commentaar meer", liet Michael dinsdag weten. "Ze zouden het waarderen als ze deel mogen uitmaken van het leven van hun kinderen zonder de pers", voegde de advocaat van Dina eraan toe. Het wel en wee van Dina is momenteel wekelijks te volgen in de reallifesoap Living Lohan op de Amerikaanse zender E!.

De rechter heeft op 14 juli opnieuw een hoorzitting gepland, maar hoopt dat Dina en Michael voor die tijd tot een schikking zijn gekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen