Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yvon Jaspers verruilt boeren voor buren

Shownieuws

Yvon Jaspers richt zich voor haar nieuwe programma op buren. De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice is vanaf 18 september bij de KRO te zien in Yvon en de Buurt.

(Novum) In plaats van met boeren laat Yvon Jaspers zich voor haar nieuwe programma in met buren. De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice is vanaf 18 september bij de KRO te zien in Yvon in de Buurt. Dat heeft de omroep woensdag bekendgemaakt.

In het programma gaat Jaspers op zoek naar verhalen in een willekeurige straat in Nederland. Door interviews probeert ze te achterhalen wat er speelt in de buurt. De blonde presentatrice bezoekt straten in verschillende soorten buurten.

Volgens eindredactrice Carlijn Kamps van het programma heeft de inmiddels opgenomen pilotaflevering de makers verrast. "Je kunt natuurlijk een leuk programma-idee verzinnen, maar het moet ook werken", vertelt ze. "Maar er bleken veel verhalen te vinden in een straat. Het heeft heel mooie verhalen opgeleverd."

Een van de bedenkers van Yvon in de Buurt is presentatrice Jaspers zelf. De 35-jarige televisiemaakster heeft de show mede verzonnen en heeft ook geholpen met het uitwerken van het concept, zegt eindredactrice Kamps.

Vooralsnog staan er vijf afleveringen gepland. Iedere week wordt een andere straat bezocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen