Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend ontkent opmerking over ziekte Paul Newman

Shownieuws

A.E. Hotchner zegt dat hij verkeerd geciteerd is toen hem werd gevraagd naar de gezondheid van Paul Newman. Hij zou niets weten over een ziekte van zijn vriend.

A.E. Hotchner zegt dat hij verkeerd is geciteerd toen hem werd gevraagd naar de gezondheidstoestand van Paul Newman. "Ik weet niets van een vermeende aandoening of behandeling van hem", zei de schrijver in het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

Dinsdag zou Hotchner in een interview hebben gezegd dat zijn vriend Newman aan kanker lijdt. De acteur zou hem dat anderhalf jaar geleden hebben verteld. De 83-jarige acteur verklaarde daarop via een woordvoerder dat het 'redelijk goed' met hem gaat.

Geruchten over de gezondheid van Newman, die bekend is van rollen in films als 'Butch Cassidy and the Sundance Kid' en 'The color of money', doen al maanden de ronde. Zo zou hij aan longkanker lijden en terminaal ziek zijn. Vorige maand viel op dat hij sterk vermagerd was. Het Westport Country Playhouse deelde in mei mee dat Newmans plan om dit najaar het toneelstuk 'Of mice and men' te regisseren wegens gezondheidsredenen niet doorgaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen