Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Bollea blijft voorlopig in zijn cel

Shownieuws

Nick Bollea blijft voorlopig op zijn plek zitten. Een rechter heeft het verzoek om de zoon van Hulk Hogan van cel te laten veranderen afgewezen.

(Novum/AP) - Nick Bollea blijft voorlopig op zijn plek zitten. Een rechter heeft het verzoek om de zoon van Hulk Hogan van cel te laten veranderen afgewezen.

De advocaat van de 17-jarige Bollea had dit verzoek ingediend omdat de jongen momenteel in eenzame opsluiting in een cel zit waar hij last zou hebben van 'ondraaglijke angsten'. Nick zit alleen omdat hij als minderjarige niet in contact mag worden gebracht met de andere gevangenen.

De zoon van de professionele worstelaar veroorzaakte in augustus een zwaar auto-ongeluk. Zijn vriend John Graziano, die naast hem zat zonder gordel, brak zijn schedel en zal de rest van zijn leven medische hulp nodig hebben.

Bollea werd begin april volgens het volwassenenstrafrecht veroordeeld tot een celstraf van acht maanden en vijfhonderd uur dienstverlening. Ook is hij zijn rijbewijs drie jaar kwijt en mag hij in zijn proeftijd van vijf jaar niet drinken. Nadat hij achter de tralies verdween, toonde hij al gauw zijn ongenoegen over zijn eenzame opsluiting. Waarom de rechter zijn verzoek voor een andere cel heeft afgewezen, is niet bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen