Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Theo Maassen pakt bandje cameraploeg af'

Shownieuws

Theo Maassen zou een bandje van een ploeg van Campus TV hebben afgepakt. Die wilde een reactie van hem omdat hij zaterdag de camera van een journaliste molde.

Theo Maassen heeft weer een greep naar een camera gedaan. De cabaretier, die zaterdag de camera van een journaliste vernielde omdat hij niet gefotografeerd wilde worden, heeft volgens Campus TV een bandje van een cameraploeg van het digitale studententelevisiekanaal afgepakt. De studenten wilden de cabaretier om een reactie vragen naar aanleiding van het incident van afgelopen weekeinde.

Maassen smeet zaterdag tijdens een optreden op het Amsterdam Comedy Festival de camera van fotografe Ilvy Njiokiktjien kapot omdat zij plaatjes van hem schoot, terwijl hij de organisatie had verzocht niet gefotografeerd te worden. De fotografe bleek achteraf niet op de hoogte te zijn van dit verzoek, waarop Maassen maandag besloot om haar kapotte apparatuur samen met de organisatie van het comedyfestival te vergoeden.

Toen de studenten van Campus TV vroegen om een reactie, zou de cabaretier hun camera hebben afgepakt en hen hebben gedwongen het bandje aan hem te geven. Op hun site eisen zij nu het bandje terug en dreigen anders aangifte tegen Maassen te doen.

De cabaretier was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen