Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum O'Neill geeft dode hond de schuld

Shownieuws

Tatum O'Neill geeft haar dode hond de schuld van haar arrestatie zondag. De actrice werd door de politie betrapt met twee zakjes cocaine in haar broekzak.

(Novum) Tatum O'Neill geeft haar dode hond de schuld voor haar arrestatie van zondag. De actrice werd opgepakt nadat de politie haar betrapte met twee zakjes cocaine in haar broekzak. De dood van haar zestienjarige Schotse terrier was hiervoor de oorzaak, verklaarde ze maandag tegenover de New York Post.

De 44-jarige actrice is altijd open geweest over haar drugsverslaving. Toch ontkende ze maandagochtend nog dat de coke voor eigen gebruik was. Ze zei dat ze de louche deal sloot voor onderzoek naar een nieuwe rol. De dochter van acteur Ryan O'Neill werd maandagochtend na een kort verblijf in de cel vrijgelaten en moet op 28 juli voor de rechter verschijnen.

Ze vertelde het dagblad dat ze achteraf blij is opgepakt te zijn. "Op het moment dat ik mijn leven wilde verpesten na bijna een jaar nuchter te blijven, komt de politie die mij redt", zei ze. Ze werd vlakbij haar huis in Manhattan betrapt en hoopt dat ze haar jaar nuchterheid op 10 juli nog steeds kan vieren.

De gevangenisstraf van achttien uur viel O'Neill mee. "Ik sliep op een matras met een paar dames omdat ik moe was. Ik kreeg geen speciale behandeling of een andere cel en het was gelukkig niet heel erg. "

De actrice werd bekend toen ze op 10-jarige leeftijd een Oscar won voor haar rol in 'Paper moon'. Haar drugsverslaving beschreef ze uitvoering in het boek 'A paper life', dat in 2004 verscheen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen