Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Harry Potter reikt Tony Award uit

Shownieuws

Daniel Radcliffe reikt volgende week zondag een Tony Award uit. Ook Brooke Shields, Glenn Close, Alec Baldwin en Liza Minnelli betreden het podium.

Daniel Radcliffe is een van de bekende namen die volgende week zondag tijdens de uitreiking van de Tony Awards op het podium staat. Naast de populaire 'Harry Potter'-acteur reiken ook Liza Minnelli, Mary-Louise Parker, Brooke Shields, Marisa Tomei, Glenn Close en Alec Baldwin een prijs uit.

De Tony Awards worden jaarlijks in de New Yorkse Radio City Music Hall weggegeven aan de beste theater- en musicalproducties. In de categorie beste musical maken 'Cry baby', 'In the heights', 'Passing strange' en 'Xanadu' kans. 'August: Osage county', 'Rock 'n' roll', 'The seafarer' en 'The 39 steps' zijn genomineerd voor beste toneelstuk.

De ceremonie wordt geopend door de cast van de musical 'Lion king', die het nummer 'Circle of life' vertolkt. De musical viert het tiende jaar dat hij in Amerika op de planken staat. Ook de spelers van de musical 'Rent' vertonen hun kunsten op het podium.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen