Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gedetineerde zoon Hulk Hogan is gestresst

Shownieuws

De zoon van Hulk Hogan heeft het maar wat zwaar. Nick Bollea, die een celstraf van acht maanden uitzit om een auto-ongeluk, zou kampen met ondraaglijke stress.

(Novum/AP) - De zoon van Hulk Hogan heeft het maar wat zwaar in de gevangenis. De 17-jarige Nick Bollea, die sinds een maand in Florida een celstraf van acht maanden uitzit wegens een ernstig auto-ongeluk, zou kampen met ondraaglijke stress. Zijn advocaat heeft een verzoek bij de rechter ingediend om zijn celstraf uit te zitten in een minder streng beveiligd deel van de gevangenis. Ook een huisarrest met enkelband ziet de jongen wel zitten.

Bollea verklaarde tijdens de zitting onschuldig te zijn als veroorzaker van het ongeluk in augustus. Hij knalde in een auto tegen een boom aan nadat hij de macht over het stuur verloor. Zijn beste vriend John Graziano, die op de bijrijdersstoel zat, belandde in het ziekenhuis met een schedelbreuk. Hij heeft de rest van zijn leven medische hulp nodig. In tegenstelling tot zijn vriend had Bollea tijdens de crash zijn gordel vast.

Hulk Hogan en zijn vrouw zeiden vlak na het ongeluk te verwachten dat de onschuld van hun zoon zou worden bewezen. Maar de rechter besliste begin vorige maand anders. Bollea kreeg naast zijn celstraf een taakstraf van vijfhonderd uur aan zijn broek. Ook mag hij drie jaar niet meer autorijden en kreeg hij een proeftijd van vijf jaar, waarin hij niet mag drinken.

De zaak van Bollea is in de Amerikaanse media breed uitgemeten. Zo werd er vorige week een telefoongesprek tussen de jongen en zijn vader naar buiten gebracht, waarin Bollea zei dat Graziano een 'negatief persoon' is. Ook klaagde hij dat zijn cel kleiner is dan zijn badkamer thuis. Verder vroeg hij aan zijn vader of die al een deal had gesloten voor een realityserie over zijn vrijlating.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen