Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Craig raakt gewond op set James Bond

Shownieuws

Daniel Craig is naar een ziekenhuis gebracht nadat hij lichtgewond was geraakt op set van de nieuwe James Bond-film. De 40-jarige Brit bezeerde zijn hand.

(Novum/AP) - Daniel Craig is woensdag naar een Londens ziekenhuis overgebracht nadat hij lichtgewond was geraakt op de set van de nieuwe film over James Bond. Volgens een woordvoerder van Columbia TriStar Motion Picture Group had de 40-jarige acteur zijn hand bezeerd.

De Brit heeft in het ziekenhuis medische zorg gekregen. Enkele uren later was hij weer terug op de set en kon de productie verder gaan.

Het is niet de eerste keer dat iemand gewond raakt op de set van 'Quantum of solace'. Een dure raceauto belandde tijdens opnamen in Italië in het Gardameer. De bestuurder werd met lichte verwondingen in een ziekenhuis gebracht. Enkele dagen later raakte een stuntman ernstig gewond bij een botsing tijdens een achtervolgingsscène op de set bij het Gardameer.

Daniel Craig zal in de film voor de tweede maal de rol van James Bond vertolken. 'Quantum of solace' is vanaf 6 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen