Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opvoedboek Lynne Spears verschijnt dit najaar

Shownieuws

De moeder van Britney en Jamie Lynn Spears komt in september met het boek over het opvoeden van haar dochters.Dit werd uitgesteld toen Jamie Lynn zwanger bleek.

De moeder van Britney en Jamie Lynn Spears brengt in september het boek uit waarin ze uit de doeken doet hoe ze haar dochters heeft opgevoed in het volle licht van de schijnwerpers van de media. Dat heeft een woordvoerder van de christelijke uitgever Thomas Nelson bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People.

'Through the storm: a real story of fame and family in a tabloid world' zou eigenlijk vorige maand op Moederdag al in de winkels liggen. "Toen Jamie Lynn zwanger raakte, werden de plannen voor het boek even stilgelegd", vertelt de woordvoerder. "Lynne is echter nooit gestopt met schrijven, omdat ze haar liefde voor haar kinderen wil uitdrukken en hun verhalen door de ogen van een moeder wil vertellen."

De dochters van Lynne maken roerige tijden door. De 17-jarige Jamie Lynn kan ieder moment bevallen van haar eerste kindje met haar vriend Casey Aldridge. Britney heeft mondjesmaat contact met haar kinderen sinds haar ex-man in januari de volledige voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) kreeg. De rechter nam die beslissing nadat de losgeslagen zangeres werd opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen