Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fame-sterren ontkennen relatie

Shownieuws

Musicalsterren Cystine Carreon en William Spaaij ontkennen dat ze een relatie hebben. "We zijn gewoon heel goede vrienden", vertelde Spaaij maandagavond.

Musicalsterren Cystine Carreon en William Spaaij spreken tegen dat ze een relatie hebben. "We zijn gewoon heel goede vrienden", vertelde Spaaij maandagavond aan Novum Nieuws. Op de rode loper bij de John Kraaijkamp Musical Awards suggereerde een verslaggever van RTL Boulevard eerder op de avond dat de twee een stel vormen.

Zowel de 34-jarige Carreon als de 25-jarige Spaaij vertolkt momenteel een rol in de musical 'Fame'. De Filipijnse Carreon, die ook bekend is van haar rol als Tippi Wan in de televisieserie 'Gooische vrouwen', verscheen met haar collega op de rode loper, waarna live in Boulevard werd gesteld dat de twee een relatie hebben.

Na de uitreiking van de Musical Awards reageerde Spaaij op de suggestie. "Wij hebben helemaal niets gezegd, dus het is een uit de hand gelopen misverstand", stelde hij. "Verder wil ik het er niet over hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen