Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweeling was schok voor zwangere Angelina Jolie

Shownieuws

Angelina Jolie was geschokt toen ze erachter kwam dat ze zwanger is van een tweeling. "Dat hadden we niet verwacht", vertelt ze aan Entertainment Weekly.

Angelina Jolie was geschokt toen ze erachter kwam dat ze zwanger is van een tweeling. "Dat hadden we niet verwacht", vertelt de 33-jarige actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. "We hebben straks opeens zes kinderen. Gelukkig houden we van een uitdaging."

Angelina Jolie en haar vriend Brad Pitt staan er niet alleen voor als de twee kindjes geboren worden. "De vader en moeder van Brad staan klaar om hierheen te komen en te helpen", laat ze weten. Jolie en Pitt wachten de geboorte van de tweeling in Frankrijk af.

Ook de vier andere kinderen van het Hollywoodkoppel, adoptiekinderen Maddox (6), Pax (4), en Zahara (3), en biologische dochter Shiloh (2), worden intensief betrokken bij de nieuwe Pitt-Jolie-telgen. "Ze zijn oud genoeg om te helpen bij het verwisselen van een luier of bij het geven van een flesje. We proberen het leuk te maken voor het hele gezin."

De gestaag groeiende buik van Jolie zorgt ervoor dat Pitt steeds vaker moet inspringen. "We hebben een systeem bedacht waarbij Brad de kinderen voor me optilt als ze me nodig hebben. Ik buk niet meer. Ik roep gewoon: 'schat!' en hij komt om ze op te tillen."

De zwangerschap zorgt er ook voor dat Angelina en Brad creatief moeten zijn in bed. "Het is geweldig voor ons seksleven. Het maakt je zoveel creatiever. Als vrouw ben je zo rond en vol, dus we hebben veel plezier."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen