Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Madonna schrijft boek over zijn zus

Shownieuws

Christopher Ciccone komt in juli met een boek over zijn oudere zuster: Madonna. Over de inhoud van het boek 'Life with my sister Madonna' is nog niets bekend.

(Novum/AP) - Christopher Ciccone komt in juli met een boek over zijn oudere zuster: Madonna. Het boek 'Life with my sister Madonna' verschijnt in de Verenigde Staten in een oplage van 350 duizend. Over de inhoud is nog niets bekendgemaakt.

De 47-jarige Christopher Ciccone heeft in het verleden veel met zijn zus gewerkt, onder meer als ontwerper en regisseur voor haar tournee 'Girlie Show' uit 1993 en als artistiek leider voor de film 'Madonna: truth or dare'. Volgens Madonna's woordvoerster, Liz Rosenberg, hebben de twee tegenwoordig niet veel contact meer. Ze geeft ook aan dat Madonna, die deze zomer 50 wordt, geen medewerking heeft verleend aan het boek van haar broer.

Christopher Ciccone heeft bij het schrijven hulp gekregen van Wendy Leigh, die ook biografieën over Liza Minnelli, Grace Kelly en een uitermate kritisch boek over Arnold Schwarzenegger heeft geschreven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen