Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belinda Meuldijk verliest 'Rattengate'-zaak

Shownieuws

Belinda Meuldijk heeft de rechtzaak verloren die zij tegen Privé had aangespannen. De ex-vrouw van Rob de Nijs was niet aanwezig tijdens de uitspraak.

Belinda Meuldijk heeft de rechtzaak die zij tegen het weekblad Privé had aangespannen verloren. De ex-vrouw van Rob de Nijs, die het tijdschrift voor de rechter daagde nadat het foto's van haar woning plaatste, was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. Haar advocaat raadt haar aan in hoger beroep te gaan. Dat zei de raadsman woensdag tegen Shownieuws.

De zaak -waarnaar vaak verwezen werd als 'Rattengate'- draaide om foto's van het huis van Meuldijk die het weekblad in handen had gekregen. Op de foto's waren onder meer dode muizen en vervuilde meubelen te zien.

Meuldijk liet in een reactie weten dat ze niet blij is met de uitspraak. "Ik heb het vonnis nog niet gelezen. Het gaat om een principekwestie, om jezelf veilig voelen in je eigen huis."

De foto's van het huis van Meuldijk zijn gemaakt door De Nijs en zijn vriendin Henriëtte Koetschruiter. Hoe de foto's uiteindelijk bij het weekblad zijn beland, blijft onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen