Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vonnis McCartney-Mills volledig openbaar

Shownieuws

Het vonnis in de scheidingszaak tussen Heather Mills en Paul McCartney wordt openbaar. Maandag werd bekend dat McCartney zijn ex 31 miljoen euro moet betalen.

(Novum/AP) - De uitspraak in de echtscheidingszaak tussen Heather Mills en Paul McCartney wordt volledig openbaar. Dit heeft rechter Hugh Bennett dinsdag beslist ondanks bezwaren van Mills. Bennett oordeelde maandag dat Mills recht onder meer heeft op 31 miljoen euro van haar ex-man.

Onderdeel van het vonnis was ook een jaarlijks bedrag van 45 duizend euro dat McCartney moet ophoesten voor Beatrice, de 4-jarige dochter van de twee. Bovendien komen daar de kosten voor haar school en een au pair bij. Mills betuigde zich maandag 'heel blij' met het bedrag dat haar is toegekend. "Ik ben blij dat het voorbij is. Het is een ongelooflijk resultaat, dat de toekomst veiligstelt voor mij, mijn dochter en alle goede doelen waar ik me nog voor ga inspannen -want dat is wat ik al twintig jaar doe."

Ze ging echter in beroep tegen de beslissing om de gehele overeenkomst, inclusief de regelingen omtrent dochtertje Beatrice, openbaar te maken. Dat beroep werd dinsdag afgewezen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen