Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe beboet voor omrijden flitspaal

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft donderdag een boete van 2500 euro opgelegd gekregen. Zij moest voorkomen wegens een botsing met een flitspaal.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft donderdag een boete van 2500 euro opgelegd gekregen voor het omrijden van een flitspaal. De uitspraak van de Amsterdamse rechtbank was conform de eis van het Openbaar Ministerie. De presentatrice vernielde de flitspaal in februari bij een opname voor een BNN-programma.

Yolanthe was zelf aanwezig in de rechtszaal om het vonnis aan te horen. Ze richtte de vernieling aan tijdens haar deelname aan het BNN-programma Crazy 88, waarin een mannen- en een vrouwenteam het tegen elkaar opnamen in ludieke wedstrijden.

De opdracht van het vrouwenteam, waarin naast Yolanthe ook Nicolette Kluijver, Jennifer Hoffman en Hanna Verboom zaten, luidde: rijd een deuk in een auto. Alleen Yolanthe werd meegenomen naar het politiebureau omdat zij achter het stuur zat bij de botsing. De andere dames gingen vrijuit. Tijdens het akkefietje vielen geen gewonden.

De laatste tijd komen presentatoren steeds vaker in contact met de sterke arm der wet. Zo werd Kluijver aangeklaagd door de Nederlandse Spoorwegen omdat ze in een trein aan de noodrem trok. TMF-presentator Sascha Visser werd eerder deze maand binnen een week tweemaal opgepakt. Hij was achtereenvolgens een zwembad en een pretpark binnengedrongen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen