Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Jody Bernal opgepikt in Bulgarije

Shownieuws

Jody Bernal lijkt met zijn single 'Shiki boom boom' succes te boeken in Bulgarije. "De clip wordt door verschillende tv-stations opgepikt", zegt de zanger.

Jody Bernal lijkt met zijn single 'Shiki boom boom' succes te boeken in Bulgarije. "De clip wordt door verschillende televisiestations opgepikt", vertelt de 26-jarige zanger aan Novum Nieuws. "En als je in een van die landen opgepikt wordt, dan waait het heel gemakkelijk over." Over twee weken treedt de Nederlands-Colombiaanse zanger op in zowel Bulgarije als buurland Roemenië.

De nieuwe single is een samenwerking tussen Bernal en twee Bulgaarse staatmuzikanten, bekend als Baychev. De zanger, die in 2000 een hit scoorde met 'Que si, que no', was onder de indruk van de Bulgaarse klanken die de neven voortbrachten tijdens een optreden in Scheveningen.

De videoclip is opgenomen in Sofia, waarna het nummer aansloeg bij Bulgaarse media. "Erg verrassend", vindt de 26-jarige zanger. "We zijn over twee weken de hoofdact op een heel leuke grote show waar bekende artiesten optreden. Ik ken ze trouwens niet, maar de neefjes wel."

Het nieuwe album van Bernal komt hoogstwaarschijnlijk na de zomer uit. De laatste jaren is Bernal onder meer actief geweest bij SBS 6. Zo deed hij mee aan het programma 'Sterren dansen op het ijs', waaruit een aanstelling bij de ijsshow Holiday on Ice voortkwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen