Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen volle zalen voor nieuwe George Clooney

Shownieuws

'Leatherheads' heeft in het openingsweekend de top tien van de box office niet bereikt. De film met George Clooney als regisseur en hoofdrolspeler staat 12e.

De romantische komedie 'Leatherheads' heeft in zijn openingsweekeinde de top tien van de Nederlandse box office niet weten te bereiken. De film, met George Clooney als regisseur en hoofdrolspeler naast Renée Zellweger, bracht ruim twintigduizend euro op. Daarmee staat hij op de twaalfde plaats van de lijst films met de hoogste omzet.

In de top tien van de box office is weinig veranderd ten opzichte van vorige week. 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' behield de koppositie. De film was in het weekeinde goed voor ruim zevenhonderdduizend euro en heeft na twee weken in de Nederlandse bioscopen in totaal ruim twee miljoen euro opgebracht. Tweede en derde staan 'What happens in Vegas' en 'Iron man'.

De horrorfilm 'All the boys love Mandy Lane' kwam op de tiende plaats binnen en was daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer. De film, die gaat over een vakantie waarin het knappe meisje Mandy Lane wordt opgejaagd door een moordenaar, werd in april vertoond tijdens het Amsterdam Fantastic Film Festival.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen