Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Addams Family'-acteur in Sinterklaasfilm

Shownieuws

Carel Struyken speelt een rol in de nieuwe film 'Sinterklaas en het geheim van het grote boek'. De acteur is bekend als Lurch uit de 'The Addams Family'-films.

De in Amerika woonachtige Nederlandse acteur Carel Struycken speelt een rol in de nieuwe bioscoopfilm 'Sinterklaas en het geheim van het grote boek'. Dat heeft distributeur RCV Entertainment maandag bekendgemaakt. De 59-jarige Struycken is vooral bekend als butler Lurch uit de 'The Addams Family'-films en als de reus in de culttelevisieserie Twin Peaks.

De Sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn gaat over een vrouw die samen met een stel handlangers het geld voor de Sinterklaascadeautjes achterover probeert te drukken nadat de goedheiligman in het ziekenhuis is beland. Struycken kruipt voor de film in de huid van de mysterieuze arts Dr. Ferdinand. Het is de eerste keer dat hij in een Nederlandse bioscoopfilm speelt. In 2004 was hij wel al te zien in de televisieserie De Erfenis.

Andere acteurs in de productie zijn Pamela Teves, Martine van Os, Tony Neef, Ben Cramer en Inge Ipenburg. Verder zijn er gastrollen weggelegd voor bekende Nederlandse gezichten als Rita Verdonk, Jochem van Gelder en Sipke Jan Bousema.

'Sinterklaas en het geheim van het grote boek' wordt 9 oktober in de bioscoop verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen