Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barrie Stevens stopt als jurylid Musical Awards

Shownieuws

Barrie Stevens stopt als jurylid van de Musical Awards. Hij mag de choreografie verzorgen voor 'Cabaret' en kan dat niet combineren met het werk als jurylid.

Barrie Stevens legt zijn functie als jurylid van de Musical Awards neer. De geboren Brit mag de choreografie verzorgen voor de musical 'Cabaret' en kan dat niet combineren met het werk als jurylid, zo vertelt hij maandag in De Telegraaf. Met ingang van de editie van volgend jaar legt hij het bijltje erbij neer.

De 64-jarige Stevens, die vijf jaar in de jury zat, vindt het jammer dat hij stopt. "Een jurylid moet alles zien en dat zal ik zo missen", zegt hij. "Vroeger had je hoogstens drie musicals. Nu moet je kiezen uit wel 24 voorstellingen."

Een vervanger is nog niet gevonden, maar Stevens heeft wel al iemand in gedachten. "Seth Gaaikema zat ook ooit in de jury, misschien wil hij mijn plek weer innemen?", vraagt hij zich af. "Dat zou ik erg leuk vinden."

De Musical Awards worden maandagavond uitgereikt. De Avro zendt het gala, dat wordt gepresenteerd door Frits Sissing, live uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen