Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Susan Sarandon emigreert bij presidentschap McCain

Shownieuws

Susan Sarandon wil emigreren als de republikeinse John McCain de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. Ze is een aanhanger is van de democraat Barack Obama.

Als de republikeinse kandidaat John McCain de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint, verlaat Susan Sarandon de Verenigde Staten. Dat vertelde de actrice, die een aanhanger is van de democratische Barack Obama, aan de Ierse krant Independent.

De 61-jarige actrice gelooft echter niet dat het zo ver zal komen. "Het is een spannende tijd, maar ik heb vertrouwen in het Amerikaanse volk", stelde ze. "Als mijn vertrouwen echter geschaad wordt, dan verhuis ik naar Italië. Of naar Canada, daar ben ik nog niet helemaal uit."

Volgens de Amerikaanse krant The New York Post moet het dreigement van de Dead Man Walking-actrice echter niet te serieus worden genomen. De krant voert enkele voorbeelden op van sterren die bij eerdere verkiezingen het land dreigden te verlaten. Zo claimden onder anderen Barbra Streisand, Eddie Vedder en Alec Baldwin acht jaar geleden te emigreren als George Bush tot president werd verkozen. Geen van hen voegde de daad bij het woord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen