Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent ontkent brandstichting

Shownieuws

Curtis James Jackson, beter bekend als 50 Cent, ontkent dat hij het huis van zijn ex Shaniqua Tompkins in brand heeft gestoken. De woning brandde vrijdag af.

Curtis James Jackson, beter bekend als 50 Cent, ontkent dat hij het huis van zijn ex Shaniqua Tompkins in brand heeft gestoken. "De bewering dat meneer Jackson ook maar iets te maken heeft met de brand in het huis is schandalig en onbeschoft", zegt een advocate van de rapper tegenover showbizzwebsite TMZ. De woning in Long Island staat op naam van 50 Cent.

Het huis, waarin Tompkins met haar twee kinderen woonde, ging vrijdagochtend in vlammen op. Tompkins beschuldigde direct haar ex-vriend van brandstichting. "Hij is geobsedeerd", zei ze vrijdagmiddag tegenover enkele journalisten, zo is te zien in een filmpje op TMZ. "Als hij me niet kan hebben, mag niemand me hebben".

Volgens de vrouw heeft Jackson haar al eerder bedreigd. Ook zou hij hebben nagelaten te informeren naar het welzijn van hun 10-jarige zoon Marquise, die net als Tompkins in het brandende huis aanwezig was. De zes mensen die de brandende woning vrijdagochtend halsoverkop moesten verlaten, kampten allen met ademhalingsproblemen.

Tompkins begon vorige maand een rechtszaak tegen 50 Cent met het huis in Long Island als inzet. De vrouw beweerde dat de rapper haar uit de woning, die ruim anderhalf miljoen euro waard is, wilde zetten..

In 2003 brak 50 Cent door met de plaat 'Get rich or die tryin''. De rapper begon al op jonge leeftijd met het dealen van drugs. In 2000 overleefde hij een moordaanslag, waarbij hij werd geraakt door negen kogels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen