Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere Angelina Jolie voelt zich sexy

Shownieuws

Angelina Jolie vindt het geen probleem om nog even rond te lopen met een dikke buik. "Ik vind het heerlijk", zegt ze in het julinummer van Vanity Fair.

De internationale media kunnen niet wachten tot Angelina Jolie is bevallen van haar tweeling. Dat bleek vrijdag, toen de Amerikaanse zender Entertainment Tonight van de daken schreeuwde dat de actrice twee meisjes had gebaard. Een woordvoerder ontkende het gerucht al snel. Jolie vindt het geen probleem om nog even rond te lopen met een dikke buik. "Ik vind het heerlijk", zegt ze in het julinummer van Vanity Fair. "Het is fantastisch om een beginnend leven in je te voelen."

Dat ze lekker in haar vel zit, heeft volgens de 32-jarige filmster te maken met haar vriend Brad Pitt. "Ik denk dat sommige vrouwen het anders beleven door hun partner", vertelt ze in het Amerikaanse maandblad, dat vanaf volgende week in de kiosk ligt. "Ik ben toevallig met iemand samen die zwangerschap heel sexy vindt. En daardoor voel ik me dan weer heel sexy."

In het openhartige interview, waarvan Vanity Fair enkele delen openbaar heeft gemaakt, praat Jolie ook over de adoptie van haar kinderen Maddox (6), Pax (4) en Zahara (3). "Toen ik opgroeide wilde ik al adopteren, omdat ik me ervan bewust was dat er kinderen waren zonder ouders", legt ze uit. "Het is geen humanitaire daad, omdat ik het niet als een opoffering zie. Het is een geschenk."

In 2006 kregen Jolie en Pitt hun eerste biologische kindje, dochter Shiloh. Die gebeurtenis staat in het geheugen van de 'Tomb Raider'-actrice gegrift. "We waren in een klein ziekenhuis in Afrika toen Shi werd geboren", vertelt ze. "Ik kreeg een keizersnee en ik vond het fascinerend." Het lijkt erop dat de actrice de beschikking had over goede pijnstillers. "Ik vond het geen pijnlijke ervaring maar een wonder".

Jolie en Pitt namen onlangs met hun kinderen intrek in een villa in het zuiden van Frankrijk. Het sterrenkoppel bezocht deze maand samen het filmfestival van Cannes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen