Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acrobate wint Holland's Got Talent

Shownieuws

Acrobate Danielle Bubberman heeft vrijdag de finale gewonnen van Holland's Got Talent. De lenige dame versloeg in de laatste aflevering haar zes opponenten.

Acrobate Danielle Bubberman heeft vrijdagavond de finale gewonnen van Holland's Got Talent. De lenige dame versloeg in de laatste aflevering van de talentenjacht haar zes opponenten, onder wie een operazanger, een slangenmens en een breakdancegroep.

De blonde trapezeartiest, die tijdens haar act aan twee lange linten hoog boven het podium bungelde, was sprakeloos toen presentator Gerard Joling de eindstand bekendmaakte.

Tijdens de finale werd een optreden verzorgd door operazanger Paul Potts. Hij won vorig jaar Britain's Got Talent. Juryleden Henkjan Smits, Paricia Paay en Robert Ronday hadden vrijdagavond niets in te brengen: het kijkerspubliek mocht de winnaar bepalen.

De laatste aflevering van Holland's Got Talent was vrijdag het best bekeken programma van de dag. Bijna 1,8 miljoen mensen zagen hoe Bubberman er met de hoofdprijs vandoor ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen