Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erwin van Lambaart botst met RTL Boulevard

Shownieuws

Erwin van Lambaart lag vrijdag overhoop met een opnameteam van RTL Boulevard. De musicalproducent botste op de auto van een opnameteam van het programma.

Erwin van Lambaart lag vrijdag overhoop met een opnameteam van RTL Boulevard. Tijdens een bezoek aan de repetities van de Musical Awards, die maandag plaatsvinden in Hilversum, botste de algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties tegen de auto van het team.

Volgens presentator Albert Verlinde, oprichter van productiebedrijf V&V Entertainment, reed Van Lambaart zijn auto achteruit tegen de wagen van RTL Boulevard. "Hij liep er niet zelf tegenaan, want dan was onze auto total loss geweest", zei Verlinde over de volslanke musicalproducent.

Van Lambaart en Verlinde zijn beiden vertegenwoordigd tijdens de Musical Awards. 'Billie holiday', een productie van V&V Entertainment, is genomineerd in de categorie kleine musical. Van Lambaart is al verzekerd van een onderscheiding. Alle genomineerden in de categorie grote musical, waaronder 'Ciske de Rat' en 'Tarzan', zijn van Joop van den Ende Theaterproducties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen