Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luipaardtatoeage voor Miljuschka Witzenhausen

Shownieuws

Miljuschka Witzenhausen laat haar rug versieren met een tatoeage van een luipaard. De tatoeëerder is niemand minder dan haar eigen vriend Tycho Velthoen.

Miljuschka Witzenhausen laat haar rug versieren met een tatoeage van een luipaard. De tatoeëerder is niemand minder dan haar eigen vriend Tycho Velthoen. Hij heeft samen met de dochter van Henk Schiffmacher een tattooshop in Amsterdam, sinds september vorig jaar. Het dier staat al op haar rug getekend maar moet er nog 'ingeprikt' worden.

Het kunstwerk van haar vriend is niet de eerste tatoeage die op het lichaam van de 22-jarige Miljuschka prijkt. "Ik heb nu vier kleintjes, maar op een gegeven moment wil je gewoon een mooi groot sieraad op je lichaam. En die heb ik nu", vertelt de trotse presentatrice. "Ik ben er heel erg blij mee."

De blondine koos niet zomaar voor een luipaard. "Ik draag heel vaak luipaardprintjes." Bang dat haar prent uit de mode raakt, is ze niet. "Tatoeages bestaan al sinds voor Christus. Het is een levenswijze, geen modegril." Bovendien vindt ze het luipaard ook echt 'old school'.

Witzenhausen was tot oktober vj bij de televisiezender TMF. Momenteel oefent ze met radiomaken in het opleidingstraject van radiostation 3FM, maar ze is niet op de zender te horen. Daarnaast zet ze zich actief in voor het goede doel Dance4Life.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen