Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Site Hans Teeuwen trekt honderdduizend bezoekers

Shownieuws

De website van Hans Teeuwen heeft in de eerste week ruim honderdduizend unieke bezoekers getrokken. De cabaretier zet korte filmpjes van zichzelf op de website.

De website van Hans Teeuwen heeft in de eerste week ruim honderdduizend unieke bezoekers getrokken. De site werd 130 duizend keer bezocht. Dat heeft zijn pr-bureau Brandshakers laten weten.

De cabaretier zet korte filmpjes van zichzelf op de website. Zo hoeven fans niet meer te wachten op een show van de komiek. Op hansteeuwen.nl is onder meer te zien hoe Teeuwen een verkoper van telecombedrijf Tele2 voor de gek houdt. Uit reacties op de website blijkt dat deze sketch goed beoordeeld wordt. "Geniaal weer Hans. Zo zien we er graag meer", luidt het commentaar van een enthousiaste bezoeker.

De plannen van de Eindhovenaar zijn ambitieus. Hij wil via zijn site uiteindelijk een soort eigen tv-kanaal creëren. "We beginnen met filmpjes van mij", zei Teeuwen woensdag in een interview met NRC Handelsblad. "Komen daar genoeg bezoekers op af, dan kunnen we ook anderen iets laten maken. Wie een idee heeft kan een plan indienen dat ik dan met de redactie bekijk."

De cabaretier heeft in Nederland de laatste jaren helemaal niet opgetreden en het ziet er blijkens uitspraken in interviews niet naar uit dat dit nog snel gaat gebeuren. In Engeland verscheen Teeuwen eind vorig jaar wel op het podium en werd zijn show positief ontvangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen