Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Beckham schenkt Posh wijngaard

Shownieuws

Victoria Beckham heeft voor haar verjaardag van haar echtgenoot David een wijngaard gekregen. De 33-jarige voetballer betaalde een zevencijferig bedrag.

Victoria Beckham heeft voor haar verjaardag van haar echtgenoot David een wijngaard gekregen. De 33-jarige voetballer betaalde een zevencijferig bedrag voor het cadeau, schrijft de Britse krant The Sun vrijdag. De wijn 'Chateau Posh' die de Californische wijngaard oplevert is bestemd voor eigen gebruik en voor vrienden.

Toen David in Spanje voetbalde, heeft het showbizzkoppel een liefde voor wijn ontwikkeld. Een bron vertelt tegen The Sun dat Posh Spice dan ook helemaal in de wolken is met haar eigen plek om wijn te maken. De wijngaard bevindt zich een uur vliegen van het optrekje van de familie Beckham in Los Angeles.

De LA Galaxy-voetballer verraste zijn vrouw, die op 17 april haar 34e verjaardag vierde, met de verrassing tijdens een vakantie met showbizzvrienden Tom Cruise, Katie Holmes, Seal, Heidi Klum en Kate Beckinsale. De aanwezigen toastten met wijn uit een fles met Victoria's naam op het etiket.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen