Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Tyler: niet in kliniek om af te kicken

Shownieuws

Steven Tyler ontkent dat een verslaving de reden is dat hij in een ontwenningskliniek zit. Hij zou er in alle rust willen herstellen van een voetoperatie.

(Novum/AP) - Steven Tyler ontkent dat een verslaving de reden is dat hij momenteel in een ontwenningskliniek in Californië zit. De Aerosmith-zanger liet donderdag in een verklaring weten dat hij zich in het Las Encinas Hospital in Pasadena heeft laten opnemen om in alle rust te herstellen van verschillende operaties aan zijn voet.

Vorige week werd bekend dat Tyler was opgenomen in de kliniek. Omdat de artiest in de jaren zeventig en tachtig bekendstond om zijn zware drank- en drugsmisbruik werd ervan uitgegaan dat hij zich daar zou laten behandelen voor een verslaving.

De 60-jarige zanger werd enkele maanden geleden meerdere malen geopereerd aan een voetblessure die hij opliep door de vele optredens met Aerosmith. Hij noemt de revalidatieperiode na de operaties 'traumatisch'. "De 'voetreparatie-pijn' was intenser dan ik had verwacht. Daarom heb ik nu even een veilige omgeving nodig waarin ik mijn telefoon uit kan zetten en weer op kracht kan komen", verklaart hij waarom hij een afkickkliniek heeft uitgekozen om te herstellen van een voetblessure.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen