Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Luv-zangeres José Hoebee in het ziekenhuis

Shownieuws

Luv-zangeres José Hoebee is woensdagnacht met spoed opgenomen in een ziekenhuis in haar woonplaats Lommel. Het gaat waarschijnlijk om een acute hernia.

José Hoebee is woensdagnacht met spoed opgenomen in een ziekenhuis in haar Belgische woonplaats Lommel. Dat vertelt haar man Will Hoebee, die het alarmnummer heeft moeten bellen omdat de Luv-zangeres verging van de pijn en niet meer overeind kon komen. Uiteindelijk heeft de brandweer haar naar het ziekenhuis gebracht, waar ze nog steeds verblijft.

In het ziekenhuis zijn donderdag foto's en scans gemaakt van haar lichaam en heeft de 54-jarige José verschillende onderzoeken moeten ondergaan. "Via de foto's was al direct te zien dat het waarschijnlijk gaat om een acute hernia", vertelt haar man. "Vrijdag krijgt ze de uitslag en als het inderdaad een hernia is, krijgt ze rugprikken tegen de pijn."

Er stond vrijdagavond een optreden gepland met de groep, waarvan ook Patty Brard en Marga Scheide deel uitmaken, maar dat is volgens Will inmiddels afgezegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen