Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danny de Munk koopt groter huis in dezelfde straat

Shownieuws

Danny de Munk en zijn gezin hebben een groter huis gekocht. De nieuwe woning van de musicalster staat in dezelfde Purmerendse straat als die waar hij nu woont.

Danny de Munk heeft een huis gekocht. De musicalster, zijn vrouw Jenny en kinderen Bo en Davey hoeven echter niet te wennen aan een nieuwe omgeving als ze volgend jaar verhuizen. Hun nieuwe stulpje staat namelijk in de Purmerendse straat waar het gezin nu ook al woont, vertelt de 38-jarige artiest in De Telegraaf.

Het gezin is volgens De Munk uit het huis gegroeid waar het negen jaar geleden ging wonen na de geboorte van dochter Bo. "Als vriendjes mee-eten hebben we eigenlijk te weinig ruimte om met z'n allen goed aan tafel te kunnen zitten."

Toen er een groter huis in dezelfde straat in de nieuwbouwwijk vrijkwam, besloten Danny en Jenny daarom om de woning te bezichtigen. "Het was erg naar onze zin", zegt de musicalster, die volgende week kans maakt op een Musical Award voor zijn hoofdrol in 'Ciske de Rat'. "Groot genoeg en bovendien in de straat waar de vriendjes en vriendinnetjes van Bo en Davy wonen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen