Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert Guys n' Dolls verplaatst naar oktober

Shownieuws

Het reünieconcert op 28 juni van de Guys n' Dolls in de Heineken Music Hall is verplaatst naar 17 oktober. De reden is een mogelijke operatie van Paul Griggs.

Het reünieconcert op 28 juni van de Guys n' Dolls in de Amsterdamse Heineken Music Hall wordt verplaatst naar 17 oktober. De reden hiervoor is een mogelijke operatie die bandlid Paul Griggs moet ondergaan. Griggs belandde vorige week dinsdag in het ziekenhuis na een optreden van de Britse band in een Belgische tv-show.

Griggs is inmiddels weer thuis in Engeland. De artsen constateerden dat hij een niersteen heeft. De zanger heeft medicijnen gekregen om de steen te vergruizen, maar als de medicatie niet aanslaat moet hij op korte termijn onder het mes. Het management heeft daarom besloten het concert te verplaatsen naar het najaar.

Griggs en zijn collega's van Guys n' Dolls vinden het vervelend dat alle fans nu langer moeten wachten op het concert. "We beloven dat we er echt allemaal zijn op 17 oktober voor ons enige concert, we laten jullie niet zakken", laten ze weten in een verklaring. De gekochte kaartjes voor het afgelaste concert op 28 juni, blijven geldig voor de show in oktober.

Begin vorige maand werd bekend dat Guys n' Dolls na 25 jaar weer in de originele bezetting bij elkaar kwam voor een eenmalig concert. Naast Griggs maken Dominic Grant, Julie Forsyth, Martine Burnett, Thereze Bazar en David Van Day deel uit van het zestal. De band scoorde in de jaren zeventig en tachtig hits met nummers als 'Broken dreams', 'You're my world' en 'Our song'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen