Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna vindt adoptiezaak even zwaar als bevalling

Shownieuws

Madonna vindt het adopteren van haar Malawische zoontje David net zo pijnlijk als baren. Dat zei ze donderdag tijdens het filmfestival in Cannes.

Madonna vindt de adoptiezaak van haar Malawische adoptiekind David net zo pijnlijk als op biologische wijze bevallen van een kind. "Het was pijnlijk en het was een echte worsteling. Ik begreep het niet zo goed", zei de zangeres donderdag tijdens een persconferentie in Cannes. Tijdens het filmfestival in de Franse badplaats werd haar documentaire over de adoptiezaak 'I am because we are' buiten de officiële selectie getoond.

De Queen of Pop trekt zich de beschuldigingen aan haar adres zich erg aan. "Ik heb mijn eigen vorm van weeën ondergaan toen ik de pers te woord moest staan. Zij beschuldigden mij van het kidnappen van een kind", vertelt ze.

De 49-jarige superster zorgt sinds oktober 2006 voor David. Zijn biologische moeder stierf toen het jongetje een jaar oud was. Zijn vader stopte David in een weeshuis omdat hij niet voor de baby kon zorgen. Toen Madonna zich over hem ontfermde, heeft hij de adoptie nooit tegen willen werken.

De adoptie moet nog steeds toegekend worden. Volgens een advocaat van Madonna buigt een Malawische rechter zich over de zaak en doet hij binnenkort uitspraak.

Madonna heeft al twee kinderen. Haar dochter Lourdes is 11 jaar zoontje Rocco is 7.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen