Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Big Daddy' Adam Sandler verwacht tweede kind

Shownieuws

De vrouw van acteur Adam Sandler is drieënhalve maand zwanger. Dat onthulde de 41-jarige acteur. Het stel heef al een 2-jarige dochter Sadie.

De vrouw van acteur Adam Sandler is drieënhalve maand zwanger. Dat onthulde de 41-jarige acteur in de Amerikaanse Tonight Show. Sandler grapte tegen presentator Jay Leno dat zijn vrouw de hele dag last heeft van ochtendmisselijkheid. Het stel heef al een 2-jarige dochter Sadie.

De Amerikaanse acteur geniet van het vaderschap, vertelt hij Leno. Bij de ochtendmisselijkheid van zijn vrouw probeert hij haar zo goed mogelijk te helpen. "In het begin wreef ik over haar rug en dan had ik zoiets van 'Het is het waard, we krijgen nog een mooie baby, ik hou van je, bedankt dat je dit doet'."

Sandler werd bekend door zijn optredens in de comedyshow Saturday Night Live. In 1998 brak hij internationaal door naast Drew Barrymore in de romantische komedie 'The wedding singer'. Een jaar later speelde hij de titelrol in de film 'Big Daddy' waarin hij een ongebruikelijke invulling aan het vaderschap gaf. Hij was verder onder meer te zien in de films 'Punch-drunk love' (2002) en 'Anger management' (2003).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen