Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John de Mol tipt Brian als winnaar Gouden Kooi

Shownieuws

John de Mol heeft wel een idee wie zijn geesteskindje De Gouden Kooi donderdagavond gaat winnen. "Ik denk dat Brian gaat winnen", vertelde hij in RTL Boulevard.

John de Mol heeft wel een idee wie zijn geesteskindje De Gouden Kooi donderdagavond gaat winnen. "Ik denk dat Brian gaat winnen", vertelde hij in RTL Boulevard. "Dat is een gevoel. Omdat hij er langst in zit. En het is natuurlijk een mooie jongen."

Toch maakt het de 53-jarige mediamagnaat niet veel uit wie met de geldprijs aan de haal gaat. "Als Huub, Jaap of Amanda wint, ben ik even blij."

De programmamaker had de afgelopen dagen zijn handen vol aan het in goede banen leiden van de ontknoping van het omstreden televisieprogramma. Maar donderdagavond kan hij ontspannen toekijken hoe Brian, Amanda, Huub en Jaap strijden om de hoofdprijs.

De zwaarlijvige bewoner Jaap maakt kans op het grootste bedrag van 1.375.000 euro. Brian, die sinds het begin in de villa zit, maakt kans op 1.107.000 euro. Brians vriendin Amanda kan 975.000 euro winnen en Huub, die trouwde met ex-bewoonster Claire, 723.000 euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen