Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babette van Veen klautert omhoog uit zwart gat

Shownieuws

Zangeres Babette van Veen heeft het moeilijk gehad nadat haar jazz-cd 'Winter' niet aansloeg. "Ik viel in een zwart gat", vertelt ze in Dag Allemaal.

Zangeres Babette van Veen heeft het moeilijk gehad nadat haar jazz-cd 'Winter' niet aansloeg. "Ik viel in een zwart gat", vertelt ze in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. Toch probeert de 40-jarige zangeres het nu opnieuw met Nederlandse jazz, begeleid door een bigband. "In het najaar moet mijn cd klaar zijn."

De toekomst van haar nieuwe cd ziet Van Veen rooskleuriger in. "Het is een muziekproject waar ik veel van verwacht", vervolgt ze. "Dit is mijn droom en ik ben er nu al trots op." Naast de plannen richt de zangeres zich vooral op het moederschap. "Ik heb totaal geen spijt van deze keuze", aldus de trotse moeder van twee zonen, Sebastiaan van 8 en Silvijn van 4.

Haar terugkeer als Linda in Goede Tijden, Slechte Tijden in 2005 ziet Babette van Veen wel als een verkeerde keuze. "Ik gaf er weer snel de brui aan", vertelt ze. "Mijn hoofd stond niet meer naar acteren." Ondanks dat ze niet meer fulltime werkt krijgt de dochter van Herman van Veen haar dagen gemakkelijk gevuld. "Onderschat het moederschap niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen