Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tattoo-koning weigert Rebecca Loos als klant

Shownieuws

Een Britse tatoeëerder wil geen tatoeage zetten bij Rebecca Loos. Hij weigert uit loyaliteit naar zijn vaste klant David Beckham, zo meldt de Daily Mirror.

Een Britse tatoeëerder wil geen tatoeage zetten bij Rebecca Loos. Louis Molloy weigert het lichaam van de diplomatendochter te versieren omdat hij loyaal wil zijn aan zijn vaste klant David Beckham. Dat verklapt een bron aan de Britse krant Daily Mirror.

De 29-jarige Loos, die in haar tijd als persoonlijk assistent van de Beckhams een slippertje met de topvoetballer zou hebben gemaakt, wil naar verluidt een zon, maan en sterren in haar nek hebben. Maar Molloy, hoofdrolspeler in de realityshow London Ink van zender Discovery, voelt zich niet geroepen om de hemellichamen in haar nek te tekenen. Volgens hem heeft Loos het leven van Beckham geprobeerd te ruïneren door uit de school te klappen over de liefdesaffaire.

De tatoeëerder heeft de voetballer twaalf keer in zijn stoel gehad. Ook echtgenote Victoria heeft zich door Molloy onder handen laten nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen