Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John de Mol zint op tweede editie Gouden Kooi

Shownieuws

John de Mol wil een tweede editie van De Gouden Kooi op de buis brengen. "We willen in september met nieuwe kandidaten van start", zegt hij in De Telegraaf.

John de Mol wil een tweede editie van De Gouden Kooi op de buis brengen. Als RTL 5 de budgetten weet rond te krijgen, begint de programmamaker volgende maand al met audities. "We willen in september met nieuwe kandidaten van start", vertelt hij donderdag in De Telegraaf. "In dezelfde villa."

De Mol doet zijn aankondiging op een strategisch moment. Donderdagavond vindt de finale plaats van de eerste editie van de controversiële realityshow. Volgens de mediamagnaat, die de show in september 2006 bij het toenmalige Talpa lanceerde, heeft De Gouden Kooi zich bewezen. "Je moet een nieuw concept de tijd geven", stelt hij. "En zelfs intellectueel Nederland vindt het nu een interessant programma."

Donderdag strijden Brian, Huub, Amanda en Jaap voor de hoofdprijs van een miljoen euro en duizend euro per doorgebrachte dag in de villa in Eemnes. In de halve finale greep 'miljonair' Claire vorige week de kans om de villa met 25 duizend euro vrijwillig te verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen