Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato kondigt vierde show aan in Gelredome

Shownieuws

Marco Borsato staat in oktober vier keer in het Gelredome. Hij heeft een vierde optreden, op 14 oktober, toegevoegd aan zijn 'Wit licht'-concertreeks.

Marco Borsato staat in oktober vier keer in het Gelredome. De zanger heeft een vierde optreden, op 14 oktober, toegevoegd aan zijn 'Wit licht'-concertreeks. Dat heeft hij woensdagavond laten weten. Eerder deze maand kondigde Borsato al aan dat hij op 13, 17 en 18 oktober het Arnhemse voetbalstadion aandoet.

Zaterdag begint de reguliere voorverkoop voor de vier optredens. In de zogenoemde presale, die is bedoeld voor fans van de zanger, zijn de shows van 17 en 18 oktober inmiddels al uitverkocht. Voor 13 oktober zijn nog enkele kaarten beschikbaar, meldt de 41-jarige artiest.

Mensen die concerttickets aanschaffen, kunnen met hun plaatsbewijs gratis naar de film 'Wit licht', die op 11 december in première gaat. In het drama speelt Borsato een man die een restaurant in Oeganda uitbaat. Als een vriend van zijn zoontje wordt ontvoerd, zet hij alles op alles om het jongetje terug te vinden. De concertreeks en de film worden begeleid door het nieuwe album 'Wit licht', dat in september verschijnt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen