Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britneys vader werkt fulltime voor dochter

Shownieuws

De vader van Britney Spears heeft zijn baan opgezegd om zich te storten op zijn dochter. Hij krijgt een 'salaris' van ruim zesduizend euro per maand.

De vader van Britney Spears heeft zijn baan in de catering opgezegd om zijn dochter fulltime in de gaten te kunnen houden. Uit procesdocumenten blijkt dat Jamie Spears betaald wordt om Britney niet uit het oog te verliezen, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Jamie krijgt ruim zesduizend euro per maand 'salaris', dat uit de portemonnee van zijn dochter komt. "De verantwoordelijkheden die hij op zich neemt als toezichthouder hebben zijn volledige tijd en aandacht nodig", staat in een verzoekschrift. "Hierdoor is het onmogelijk om bij zijn vorige werkgever in dienst te blijven en heeft hij zijn inkomen verloren."

Sinds Jamie zijn 26-jarige dochter onder zijn hoede heeft genomen, lijkt het erop dat de haar situatie langzamerhand verbetert. Zo heeft het goede gedrag van de zangeres ervoor gezorgd dat ze haar kinderen wat vaker mag zien.

Eind vorig jaar werd de voogdij over haar twee zoontjes, Sean Preston en Jayden James, overgedragen aan haar ex-man Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen