Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zomerbruiloft voor Tanja Jess

Shownieuws

Tanja Jess en haar verloofde Charly Luske geven elkaar in augustus het jawoord. "We wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, vertelt de 41-jarige actrice.

Tanja Jess en haar verloofde Charly Luske geven elkaar in augustus het jawoord. "We wilden eigenlijk vorig jaar al trouwen, maar toen bedachten we dat we eerst toch nog een kind wilden", vertelt de actrice. "Charly heeft minder met het hele concept dan ik, maar hij weet dat ik het graag wil."

De precieze datum en locatie houdt het koppel geheim. "We proberen het heel klein en intiem te houden, met alleen goede vrienden en familie." Hoewel het feestje bescheiden zal zijn, wordt de jurk van Jess grootser dan verwacht. "Het is geen Sissi-jurk, maar wel redelijk klassiek", verklapt ze. "Het is meer jurk geworden dan ik van plan was."

De 41-jarige Jess en haar 29-jarige vriend kregen vijf jaar geleden hun eerste kindje, zoon Billy. In november vorig jaar zag hun tweede zoontje, Bobby, het licht. Het stel is al een paar jaar verloofd. Vorig jaar maakte Jess bekend dat de twee dit jaar de sprong zouden wagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen