Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse speelt op Glastonbury Festival

Shownieuws

Amy Winehouse staat op het podium van het Glastonbury Festival. Ze treedt 28 juni op, voor de hoofdact van de dag Jay-Z. Pete Doherty staat ook op het festival.

(Novum/AP) - Amy Winehouse staat op het podium van het Glastonbury Festival. Ze treedt 28 juni op, voor de hoofdact van de dag Jay-Z. Organisatoren van het festival bevestigen dat de problemen in haar privéleven niet de reden zijn voor de late toevoeging van de zangeres aan het programma.

Pete Doherty, het drugsmaatje van Winehouse, staat een dag eerder op het festival. De indrukwekkende line-up van het festival bevat onder anderen John Mayer, Goldfrapp, James Blunt, KT Tunstall, Alphabeat, Mark Ronson, Kate Nash, Duffy, Groove Armada, Panic at the disco, Sinéad O'Connor, Booka Shade en de Nederlandse act Kraak & Smaak.

Winehouse speelt naast Glastonbury ook op Britain's Bestival en T in the Park. Of de souldiva nog naar Nederland komt om in de zomer een festivalpodium te betreden, is nog niet bekend.

De zangeres kwam de laatste tijd vaak in het nieuws door vermeend drugsgebruik. De 24-jarige Winehouse werd eerder deze maand opgepakt en negen uur lang ondervraagd over een video waarin ze te zien is met een crackpijp. De politie liet haar gaan en maakte bekend dat de 'Rehab'-zangeres niet aangeklaagd wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen