Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ian Ziering aast op rol in Beverly Hills 90210'

Shownieuws

Ian Ziering wil graag een rol spelen in de nieuwe versie van Beverly Hills 90210. De acteur laat zijn manager volgens een bron dagelijks smeken om een gastrol.

Ook Ian Ziering wil dolgraag een rolletje spelen in de nieuwe versie van Beverly Hills 90210. De 44-jarige acteur, die bekend werd als rijkeluiszoontje Steve Saunders in de populaire serie uit de jaren negentig, laat zijn manager dagelijks smeken om een gastrol bij de producent van de serie. Dat zegt een bron tegen de website van de Amerikaanse zender E!.

Tori Spelling, die ook razend enthousiast was over de remake van de tienerserie, verschijnt naar verluidt in de pilot. De 35-jarige actrice, die in de show gestalte gaf aan Donna Martin, zou te zien zijn in een scene waarin de hoofdrolspelers uit winkelen gaan.

Jennie Garth heeft als enige van de 'oude' acteurs een terugkerende rol bemachtigd. De 36-jarige actrice pakt opnieuw haar oude rol van Kelly Taylor op, die nu als leerlingencoach werkzaam is op haar vroegere middelbare school West Beverly High. Ze zal met de kleine rol in meerdere afleveringen te zien zijn. Garth zou eigenlijk een vaste rol aangeboden hebben gekregen, maar wilde naar verluidt eerst afwachten hoe de nieuwe versie van Beverly Hills 90210 zich zou ontwikkelen.

Beverly Hills 90210 is vanaf dit najaar te zien op de Amerikaanse zender CW. Het is nog onbekend of de serie ook in Nederland op de buis komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen